BOLU’DAKİ ENGELLİ RAMPASI TEPKİ ÇEKTİ

Bolu’da, yürüme engelliler için demir merdivene bitişik yapılan engelli rampası tekerlekli sandalye ile inilemeyecek ve çıkılamayacak derecede dik olması nedeniyle tepkilere yol açtı.

BOLU’DAKİ ENGELLİ RAMPASI TEPKİ ÇEKTİ
19 Kasım 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Bolu’nun en işlek noktalarından biri olan Stadyum Caddesi’nde, yürüme engelliler için demir merdivene bitişik yapılan engelli rampası engelliler için adeta çileye dönüştü. Caddeyi Bolu Halk Pazarı’na bağlayan noktada yapılan engelli rampası tekerlekli sandalye ile inilemeyecek ve çıkılamayacak derecede dik olması nedeniyle tepkilere yol açtı.

ENGELLİ RAMPASI ÇOCUKLARIN KAYDIRAĞI OLDU

Engellilerin kullanamayacağı şekilde yapılan rampaya tepki gösteren bir vatandaş, “Rampa hem demirden yapılmış, hem de oldukça dik. Buradan normal bir insan bile çıkamaz. Engelli rampası diye yapılmış ancak daha çok çocukların kaydırak olarak kullandığını görüyoruz. Bu rampadan bir engelli vatandaşımız inmeye kalksa inanın hastanelik olur.” dedi.

1 yorum yapılmış

  • Köroğlunun Torunu19 Kasım 2021 - 20:35
    Çocuklar için çok güzel kaydırak olur.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir