SUAT GÜNER'DEN AK PARTİ'NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUTLAMA MESAJI

3 Kasım 2002’de iktidara gelen AK Parti’nin kuruluşunun 19. yılı dolayısıyla AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner bir mesaj yayımladı.

SUAT GÜNER'DEN AK PARTİ'NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUTLAMA MESAJI
3 Kasım 2021

Sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayan Başkan Güner, “3 Kasım 2002: Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın nezdinde milletimizin iktidara gelişinin 19. yılı kutlu olsun. Tüm antidemokratik engellemelere ve vesayetçi zihniyetlere karşı ‘Bundan Sonra Türkiye’de Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak’ denilerek başlanan iktidar yolculuğunda milletimizin desteği ve duaları ile 19 yılımızı geride bıraktık. Bu süre zarfında ülkemiz, bütün alanlarda kat kat ilerlemeler kaydetmiş dünyada sözüne itibar edilen oyuncu kurucu bir ülke haline gelmiştir. Kurucumuz ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru devam eden kutlu yolculuğumuz Aziz Milletimiz ile birlikte kararlıkla sürdürülecektir” paylaşımında bulundu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir