SUAT GÜNER BOLU BELEDİYESİ'NE DAVA AÇTI

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, geçtiğimiz günlerde satışı yapılan fidanlık arazisinin Temmuz 2019’da yapılan imar tadilatının iptali için dava açtı.

SUAT GÜNER BOLU BELEDİYESİ'NE DAVA AÇTI
2 Kasım 2021

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Orman Genel Müdürlüğü’nden devralınan fidanlık arsasında yapılan imar tadilatının iptali için dava açtı. Mahkemeye dilekçeyle başvuran Güner, “Büyüksu yakınında bulunan ve ihalesi 30 Temmuz 2021 tarihinde Bolu Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleş fidanlık arazisi konusunda Bolu Belediye Meclisinin 10.07.2019 tarih ve 2019/268 sayılı kararının dava konusu plan değişikliğinin nüfus yoğunluğunu artırıcı plan değişikliği olduğu ve bu bağlamda gerekli teknik ve sosyal altyapı ayrılığını, imar planlarında sosyal ve teknik altyapı hizmetlerinin iyileştirilmesinin esas olduğu ve yürürlükte bulunan imar planlarında öngörülen sosyal ve teknik altyapı standartlarını düşüren plan değişikliğinin zorunluluk olmadıkça yapılamayacağı, planların uygulamaya devam edilmesi halinde usul ve yasaya aykırı biçimde inşaatlaşma yapılabileceği” ileri sürülerek yürütmenin durdurulması istenmektedir” ifadelerini kullandı.

ARSAYI OKTAY ERCAN ALMIŞTI

Bolu Belediyesi, kendisine ait olan Karacasu yolu üzerinde ki yaklaşık 99 dönümlük arsayı yaptığı ihale sonucu Oktay Ercan’a 89 milyon 750 bin TL’ye satmıştı.

KAYNAK: BOLU TAKİP

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir