ARZU AYDIN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA, "SEN ONURU 15 TEMMUZ'DA KAYBETTİN"

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Daha onurlu ve daha gururlu bir ülkede yaşayacağız." sözlerine cevap verdi. Aydın, Kılıçdaroğlu'nu kastederek, "Sen onuru 15 Temmuz'da kaybettin" dedi.

20 Ekim 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, TBMM'de yaptığı konuşmada, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bolu Abant Kampı'nda yaptığı açıklamalara cevap verdi.
Arzu Aydın, "Sayın Kılıçdaroğlu, Bolu'da yaptığı teşkilat toplantısında seçilmeleri halinde 'Daha onurlu, daha gururlu bir ülkede yaşayacağız' ifadeleri kullanmıştır. Lakin bu ifadeyi kabul etmek mümkün değildir.Onur ve gururun azı veya çoğu olmaz. Hele bu lafzı;bu kadim medeniyetin,bu aziz devletin oluşturduğu devletimizin şahsında kullanmak kimsenin haddi de hakkı da değildir" dedi.
Konuşma videosunu sosyal medya hesaplarından da paylaşan Milletvekili Aydın, paylaşımın altına Kılıçdaroğlu'nu kastederek, "Sen onuru 15 Temmuz'da kaybettin" notu düştü.

3 yorum yapılmış

  • Dadıçlı20 Ekim 2021 - 12:47
    İşiniz gücünüz CHP yle uğraşmak çamur atmak biraz Bolu İçin çalışında icraatınızı görelim sayın vekiller
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Ogretmen20 Ekim 2021 - 14:34
    Sayin Arzu Hanım, siz Tanju Bey'e Kılıcdadoglu'na laf atmaktan baska ne iş yaparsiniz? Yaptiklarinizla gundeme gelmeye calissaniz keşke... Lafla peynir gemisi yurumez diye bir laf vardir
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Muhalif20 Ekim 2021 - 23:21
    Bolu için hiç bir şey yapmadan, laf üretip milletvekili maaşı almak mı onur acaba????
    %100   (Toplam 2 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir