MASAL PARKI'NDA HİZMETE ARA VERİLDİ

Bolu Belediyesi, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Masal Parkı'nın işletimini bünyesine aldığını ve yapılacak çalışmalar nedeniyle parkta hizmete ara verdiklerini duyurdu.

MASAL PARKI'NDA HİZMETE ARA VERİLDİ
14 Ekim 2021

Kılıçarslan Mahallesi'nde bulunan ve 2018 yılında Alaaddin Yılmaz döneminde Bolu'ya kazandırılan Masal Parkı'nın tekrar Bolu Belediyesi bünyesine alınmasının ardından çalışmalar başlatıldı. Belediyeden yapılan açıklamada, çalışmalardan dolayı parkta hizmete ara verildiği duyuruldu.
Bolu Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi;

"Bolu Belediyesi tarafından 2018 yılında Kılıçarslan Mahallesi’nde hizmete açılan Masal Parkı ile ilgili açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Masal Parkı’nda yapımından kaynaklı sorun ve eksiklikler ile tamamının müstecire kiralanması nedeniyle en başından beri çok sayıda sıkıntı yaşanmıştır. Bu tür sorunlar nedeniyle Masal Parkı’nın işletme hakkı, 01 Ekim 2021 tarihinde belediyemizce yapılan ihale ile Bolu Bel. A.Ş bünyesine geçmiştir. Bolu Belediyesi Sosyal Tesisi olarak, Bolu halkına ucuz ve kaliteli şekilde hizmet vermek için gerekli bakım-onarım çalışmalarına başlanmıştır. Bu nedenle hizmete kısa süreliğine ara verilmiştir.Bolu kamuoyunun bilgilerine önemle sunulur."

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir