ŞEVVAL SAM'IN PARKTAKİ RESMİNİ ÇALMIŞLAR

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ünlü Sanatçı Şevval Sam'ın Bolu'da ismi verilen parktaki resminin kimliği belirsiz kişilerce sökülmesine ateş püskürdü.

ŞEVVAL SAM'IN PARKTAKİ RESMİNİ ÇALMIŞLAR
7 Ekim 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Geçtiğimiz aylarda, Bolu Belediyesi tarafından Çıkınlar Mahallesi'ndeki bir çocuk parkına adı verilen Şevval Sam'ın parkta bulunan resmi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yerinden sökülerek kaldırıldı.
Sıkı bir Şevval Sam hayranı olan ve "20 yıldır fotoğrafını cüzdanımda taşıyorum" diyerek  hayranlığını dile getiren  Tanju Özcan, resmin sökülmesine adeta ateş püskürdü.

"BUNU YAPAN BÜYÜK BİR DÜŞMAN KAZANDI"

Bolu Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı'nda konu hakkında konuşan Özcan, "Şevval Sam'ın resmini o parktan kim çalmışsa iki elim yakasında olsun. İsmini verdiğimiz parktan kadının resmini sökmüşler. Ayıptır yahu. Onu yapan çok büyük bir düşman kazandı. Yapanı bir yakalarsam...  Eğer bunu çevremden biri yapmışsa onu çevremde tutarsam adam değilim. O resmi oradan kaldıran terbiyesizdir.  Bunu bizden biri yaptı ise de kahrolurum." dedi.

Sanatçı Şevval Sam, 30 Ağustos'ta geldiği Bolu’da adının verildiği parkın açılışında yoğun ilgiyle karşılanmıştı. Açılışta duygularını paylaşan Sam, “Yaşarken bu hazzı bana yaşattığınız için beni böyle onurlandırdığınız için çok mutlu oldum.”  ifadelerini kullanmıştı.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu 213 Ekim 2021 - 22:00
    Tanju beyin siyaset tarzı Kemal sunalın filmi vardı siyasetçi zübük tam o tiplemeye uygun.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir