YENİ BOLUSPOR STADYUMU PROJESİ NE OLDU?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçim vaatleri arasında yer alan Boluspor'un yeni stadyum projesi için geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada ilk adımın atıldığını söylemişti. Taraftarlar projenin başlatılamamasına tepkili.

YENİ BOLUSPOR STADYUMU PROJESİ NE OLDU?
13 Eylül 2021

YENİ STAT İÇİN  “ÖNEMLİ BİR ADIM” DEMİŞTİ

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi vaatleri arasında yer alan Yeni Boluspor Stadyumu Projesi için geçtiğimiz yılın Eylül ayında bir açıklama yapan Tanju Özcan,  ilk adımları attıklarını ifade ederek, "Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bu konuda başvuruda bulunduk. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesinde  Bolu halkı ve Boluspor taraftarıyla yapılan istişareler sonucunda Boluspor'un mevcut stadyumu üzerine yeni bir stadyum yapmayı istediğimizi bildirdik. Mülkiyeti Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ait olduğu için mevcut yerin yeni stadyum yapılması için Bolu Belediyesi'ne tahsisini istedik. Tahsis edildiği takdirde hızlı bir şekilde yeni stadyuma başlayacağız. Yeni stadyumumuz 14 bin kapasiteli olacak" demişti.

BOLUSPOR’A GÖNÜL VERENLER YENİ STADYUMUN AKİBETİNİ MERAK EDİYOR

Özcan’ın bu açıklamalarının üzerinden yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen yeni stadyum ile ilgili herhangi bir sonuca erişilemedi. Özellikle Boluspor’a gönül veren taraftarlar, seçim vaatleri arasında yer alan stat projesinin hayata geçirilememesine tepki gösterdi.

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

1 yorum yapılmış

  • Kıbrıscıklı13 Ocak 2022 - 18:02
    Tanju bey hani stad hiç adını bile anmıyosun bana kalırsa sizin stad degil halı saha bile yapacak kudretiniz yok yalan dolan dümen....
    %67 %33   (Toplam 3 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir