AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ SALONU TERK ETTİ

Bolu Belediyesi'nin AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, Tanju Özcan'ın sosyal medyada büyük tepki çeken videosunun ardından durumu protesto ederek salonu terk etti.

2 Eylül 2021

Bolu Belediye Meclis Toplantısı Eylül ayı birinci oturumunda AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, tesettürlü bir kadın ile anısını anlattığı ve büyük tepki çeken söylemlerini protesto ederek, Belediye Meclis salonunu terk etti.

Bolu Belediye Meclis Toplantısı Eylül ayı birinci oturumu gerçekleşti. Oturumda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, sosyal medyada konuk olduğu programda siyasi hayatında yaşadığı dikkat çeken, nükteli bir anısını anlatılması istendiğinde, bebeği olmayan bir kadın ile yaşadığı diyaloğu aktardığı anlar gündeme geldi.

“TÜM KADINLAR ADINA ESEFLE KINIYORUM”

Oturumda söz alan AK Parti Meclis Üyesi Hacer Çınar, “Tek bir konu için söz aldım. Üzüntümü öncelikle dile getirmek istiyorum. Şu anda sosyal medyada dönen, kadına ve anneye yönelik seviyesi düşük ve ahlaksızca bulduğum videonuz için söz aldım. Sizi tüm anneler adına, tüm kadınlar adına esefle kınıyorum ve alehizde Twitter’da açılan taga desteğimi alenen ilan ediyorum. Bu sebepten dolayı salonda bulunan önce bayanların, sonra bütün belediye meclis üyelerimizi, sizi protesto etmek adına salonu terk etmeye davet ediyorum” dedi. Hacer Çınar’ın konuşmasının ardından AK Parti Meclis üyeleri salonu terk etti. 

1 yorum yapılmış

  • Ahmet 2 Eylül 2021 - 09:04
    Mimar Semih bey sizide terkedenler arasında görmekten mutluluk duyardık

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir