KADINLAR TANJU ÖZCAN'IN AÇIKLAMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın başından geçen bir anısını anlattığı açıklamasına Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) yetkilileri sert tepki gösterdi.

1 Eylül 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı bir yayında, başından geçen bir anısını anlattı. Özcan, yanına gelen bir kadının, "Benim bebeğim yok, yardımcı olabilir misiniz?" dediğini söyledi. Buna karşılık, "Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim" diye cevap verdiğini anlatan Özcan'ın bu anlarda gülmesi ve iması sosyal medyada tepki çekti.

"BEBEĞİM YOK, YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?"

Katıldığı Youtube programında başından geçen anılarını anlatan Özcan'ın, başörtülü bir kadınla ilgili bir anısı ve konuşurken gülmesi sosyal medyada tepki çekti. Bolu'da yanına tesettürlü bir kadının yanaştığını söyleyen Tanju Özcan'ın tepki çeken açıklaması şöyle: "Bir açılış yapıyoruz Bolu'da acelem de var. Bir tesettürlü bayan geldi. 'Tanju bey bir konu var konuşabilir miyiz' dedi. Ben de 'Hemen Ankara'ya dönmem lazım. Özel değilse burada konuşabilir misiniz?' dedim. 'Sıkıntı yok' dedi. 'Benim bebeğim yok. Bana yardımcı olur musunuz?' dedi.

"BEN SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM?"

'Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim' dedim. Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabi öyle konuya böyle girince çevredekiler gülüyor. Benim böyle çok fazla anım var...."

Tanju Özcan'ın bu sözler sonrası ekranda gülümsemesi ve ima içeren sözleri, izleyiciler ve sosyal medya kullanıcılar tarafından tepki gördü.

KADEM TEPKİ GÖSTERDİ

Tanju Özcan'ın bu açıklamalarına Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) yetkilileri sert tepki göstererek Özcan'ı özre davet etti.

KADEM'in açıklamasında şunlara yer verildi; "Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kendisinden yardım isteyen kadın hakkında yaptığı açıklama ve ahlak dışı imaları, kadınlara bakış açısını ortaya koymaktadır. Bu tavrıyla erkeklik imajını zedeleyen Özcan, sadece o kadından değil bütün toplumdan özür dilemelidir."

3 yorum yapılmış

  • hadsiz1 Eylül 2021 - 17:05
    Tanju şımarıklığının bedelini siyasi olarak ödeyecek.
  • Hakan1 Eylül 2021 - 17:58
    Gerizekalı sarhoş
  • Özkan2 Eylül 2021 - 09:42
    Ulan Tayyip söylese bunları sulalem ona feda dersiniz diksiyonu düzgün olmayan insan bu şekil bir cümleyle çıkarsa adamın karşısına n'olacak başka tayyipci zihniyet elbet birgün neyse işinize bakın bu adamın yaptığını kimse yapmıyor hakkınızı savundu diye kötü bu adam dimi
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir