TANJU ÖZCAN'IN ANLATTIĞI ANISINA BÜYÜK TEPKİ

Bolu'nun CHP'li Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı bir yayında, başından geçen bir anısını anlattı. Özcan'ın anısı sosyal medyada büyük tepki çekti.

1 Eylül 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı bir yayında, başından geçen bir anısını anlattı. Özcan, yanına gelen bir kadının, "Benim bebeğim yok, yardımcı olabilir misiniz?" dediğini söyledi. Buna karşılık, "Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim" diye cevap verdiğini anlatan Özcan'ın bu anlarda gülmesi ve iması sosyal medyada tepki çekti.

"BEBEĞİM YOK, YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?"

Katıldığı Youtube programında başından geçen anılarını anlatan Özcan'ın, başörtülü bir kadınla ilgili bir anısı ve konuşurken gülmesi sosyal medyada tepki çekti. Bolu'da yanına tesettürlü bir kadının yanaştığını söyleyen Tanju Özcan'ın tepki çeken açıklaması şöyle: "Bir açılış yapıyoruz Bolu'da acelem de var. Bir tesettürlü bayan geldi. 'Tanju bey bir konu var konuşabilir miyiz' dedi. Ben de 'Hemen Ankara'ya dönmem lazım. Özel değilse burada konuşabilir misiniz?' dedim. 'Sıkıntı yok' dedi. 'Benim bebeğim yok. Bana yardımcı olur musunuz?' dedi.

"BEN SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM?"

'Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim' dedim. Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabi öyle konuya böyle girince çevredekiler gülüyor. Benim böyle çok fazla anım var...."

Tanju Özcan'ın bu sözler sonrası ekranda gülümsemesi ve ima içeren sözleri, izleyiciler ve sosyal medya kullanıcılar tarafından tepki gördü.

AK PARTİ'DEN DE TEPKİ GELDİ

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın anlattığı bir anısına çok sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından Özcan’ın bu anısını paylaşan AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, “İlimizde çocuk hasretiyle yanıp tutuşan ve maddi zorluklardan ötürü bu emeline ulaşamayan onlarca insanımız var. Böylesine hassas bir konuda kendisinden yardım isteyen vatandaşımıza karşı Tanju Özcan nasıl yardımcı olmak istiyordu? Aklından, zihninden geçen düşünce neydi? Anlatmaya haya edilmesi gereken bir konuyu komik bir anı olarak anlatan Tanju Özcan'ı Bolu halkının takdirine bırakıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir