İŞTE BOLU BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPTIRILACAK CAMİİ

Bolu Belediyesi tarafından Borazanlar Mahallesinde yapılacak olan camide sona gelindi. Projesi belediyenin genç mimarı Esra Civan tarafından çizilen ve büyük beğeni toplayan cami projesi bu hafta ihaleye çıkacak ve ilk kazma Haziran ayında yapımına başlan

İŞTE BOLU BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPTIRILACAK CAMİİ
11 Mayıs 2021

Belediye Başkanı Tanju özcan tarafından çok önemsenen ve birçok tartışmayıda berbaerinde getiren Borazanlar Mahallesinde yapılacak olan cami pojesi ihale aşamasına geldi.

Borazanlar Mahallesinde 1250 metrekare alan üzerinde yapılacak olan ve 700 kişinin aynı anda namaz kılabileceği caminin projesi 'proje etüt müdürlüğünde' görev yapan 27 yaşındaki Mimar Esra Civan tarafından hazırlandı. Değişik mimarisi ile büyük beğeni toplayan cami inşaatı için kazma Haziran ayı içerisinde vurulacak.

Başkan Tanju Özcan cami pojesi için vatandaşlardan destek beklediğini belirterek, "Bu camiyi halkımızla birlikte yapacağı" dedi.

BOLU GAZETESİ

2 yorum yapılmış

  • F. Nusret Altintaş11 Mayıs 2021 - 18:25
    Bolu'da mevcut camiler bitti mı?
    %100   (Toplam 3 oy kullanıldı.)
  • Şaban 11 Mayıs 2021 - 18:47
    Ne diyeyim Bolu böyle bir projeyi hayata geçirirse Boluya ayrı bir güzellik katar. Şimdiden maddi manevi desteği olandan çizenden Allah razı olsun.
    %100   (Toplam 3 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir