MERAL AKŞENER DÖRTDİVAN'A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Dörtdivan'da kendisinden 5 bin metre içme suyu borusu talep eden vatandaşların bu isteğini yerine getirdi.

MERAL AKŞENER DÖRTDİVAN'A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
10 Nisan 2021

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve ekibi ülkeyi karış karış gezmeye, vatandaşın ayağına giderek dertlerini dinlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ekim ayında Bolu’ya gelen Akşener ilçe ziyaretleri gerçekleştirmişti. Dörtdivan ilçesinde vatandaşın dertlerini ve taleplerini dinleyen Akşener, içme suyu borusuna ihtiyaç duyduklarını söyleyen Çavuşlar Mahallesi Muhtarı İbrahim Özdemir’in talebini geri çevirmedi. Muhtar Özdemir’e 5 bin metre içme suyu borusu teslim edildi.

Vatandaşın ihtiyacını karşılamaktan mutluluk duyduklarını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş “Biz vatandaşımızın derdine elimizden geldiği kadar gücümüz yettiği kadar derman olmaya çalışıyoruz. Bizim tek derdimiz memleket sevdasıdır. Biz diğerleri gibi dün verdiği sözü unutanlardan olmadık. Ülkemizin memleketimizin daha iyi olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Aziz milletimiz her şeyin en iyisine layıktır.” dedi.

MUHTAR ÖZDEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

İçme suyu borularını teslim alan muhtar Özdemir, kendilerine bu hizmeti kazandıranlara sırası ile teşekkür etti. Özdemir teşekkür metninde şu ifadelere yer verdi; “5 bin metre içme suyu boruları bugün teslim alınmıştır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'a, Bolu İYİ Parti İl Başkanımız Ahmet Örnekbaş’a, İYİ Parti Dörtdivan ilçe Başkanımız Sedat Özdemir’e, ASKİ Genel Müdürlüğüne,Topuz Plastik Firmasına ve aracı temin eden Dörtdivan Belediye Başkanımız Hamza Efe’ye teşekkür ederiz.”

1 yorum yapılmış

  • Hikmet HAZAN (MENGEN)12 Nisan 2021 - 22:19
    Hayırlı ve uğurlu olsun.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir