SUAT GÜNER'DEN TANJU ÖZCAN'A "TEPKİSİZ KALMA" ÇAĞRISI

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, CHP Bolu İl Örgütü ve Tanju Özcan’ın 104 emekli amiralin darbe imalı bildirisine tepkisiz kalması hakkında açıklamalarda bulundu.

SUAT GÜNER'DEN TANJU ÖZCAN'A "TEPKİSİZ KALMA" ÇAĞRISI
7 Nisan 2021

"CHP VE TANJU ÖZCAN’I ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUZ"

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, açıklamasında ‘’104 hadsiz emekli amiralin Hükümeti ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ni hedef alan darbe imalı bildirisi, Milli İradeye sahip çıkan tüm kesimleri ayağa kaldırırken CHP Bolu İl Örgütü ve Tanju Özcan’ın üç maymunu oynayarak tepkisiz kalması gözlerden kaçmamıştır. Darbeci zihniyetin tehditkâr bir dille apaçık şekilde sivil iktidara gözdağı verdiği, yön tayin ettiği ve parmak salladığı aşikarken her platformda demokrasiden dem vuran CHP ve Tanju Özcan’ın bu antidemokratik girişim karşısında tek kelime dahi etmemesi ve sessizliğe bürünmesine anlam vermekte güçlük çekiyoruz. Demokrasinin vazgeçilmez temel unsurlarından sivil iktidar darbe ile tehdit edilirken malum çevrelerin başlarını kuma gömmesini üzüntü ile karşılıyoruz. Acaba kendi işlerine ve çıkarlarına göre mi demokratik tutum ve söylem geliştiriyorlar?” dedi.

"DARBE BİDİRİSİNE GÜÇLÜ ŞEKİLDE TEPKİ GÖTERMEYE DAVET EDİYORUM"

Suat Güner,  ‘’Her on yılda bir darbe yada darbe teşebbüsünün yaşandığı ülkemizde demokratik süreç sıklıkla kesintiye uğratılmış veya uğratılmak istenmiştir. Bu tarz alçak girişimler devletimize, milletimize ve demokrasimize telafisi olmayan derin yaralar açmıştır. Kendilerini millet iradesinden üstün gören darbe heveslisi cuntacıların, bırakın darbe yapmayı darbeyi aklının ucundan bile geçirmemesi için ülke olarak güçlü şekilde tepkimizi ortaya koymalıyız. Bu bağlamda CHP Bolu İl Örgütü’nü ve Tanju Özcan’ı demokrasiden ve sivil iradeden yana tavır almaya, darbe imalı bildiriye ve 104 amirale güçlü şekilde tepki göstermeye davet ediyorum’  ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir