KORONAVİRÜS BOLU'DA OKULLARA SIÇRADI

Bolu'da faaliyet gösteren bir okulda okul müdürü, müdür yardımcıları, bazı öğretmen ve öğrenciler koronavirüse yakalandı. Bunun üzerine okuldaki yüzyüze eğitim ve öğretim faaliyetlerine geçici bir süre ara verildi.

KORONAVİRÜS BOLU'DA OKULLARA SIÇRADI
5 Nisan 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Bolu'da faaliyet gösteren Özel Gürtan Okulu'nda koronavirüs paniği yaşandı. Okul müdürü, iki müdür yardımcısı ve bazı öğretmenlerin koronavirüse yakalandığı eğitim kurumunda faaliyetlere geçici olarak ara verildi. Koronavirüse yakalanan eğitimcilerin karantina sürecinde olduğu ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Okuldaki eğitim faaliyetleri online olarak sürdürülüyor.

İLDEKİ BAZI OKULLARDA VAKALARIN ARTTIĞI İDDİASI

Son günlerde koronavirüs vakalarının tavan yaptığı ilimizde yine bazı okullarda koronavirüs vakalarına rastlandığı iddia edildi. Yetkililerce, artan bu vakalar sonrası tüm okullarda geçici bir süreliğine yüzyüze eğitime ara verilebileceği konuşuluyor. 

1 yorum yapılmış

  • Bolu6 Nisan 2021 - 08:34
    Bolu'da faaliyet gösteren 1 tane okul mu var.. neden herkesi şüpheye düşüren bi haber. Neden okul ismi açıkça belirtilmiyo. Kapanmaması gereken zaman da kapatılıpta, çocukların tehlike altında olduğu bi dönemde neden hala eğitiim öğretime devam ediliyo.. madem haber yapıyorsunuz bu konuyu da gündeme getirin ...
    %80 %20   (Toplam 5 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir