ONKOLOG NE-RE-DE?

Uzun zamandır kanser hastalarının umutla beklediği onkolog, Mart ayı ortalarına doğru göreve başlayacağı müjdelenmesine rağmen halen daha gelmedi.

ONKOLOG NE-RE-DE?
25 Mart 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Ankara’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile sık sık bir araya gelen AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu’da kanser hastalarının umutla beklediği onkolog sorununun çözüldüğünü müjdelemişti. İki vekil, onkologun Mart ayı ortalarında Bolu’da hizmet vermeye başlayacağını bildirmişti.

ONKOLOG NEREDE?

Mart ayının sonuna gelinmesine rağmen yeni doktorun halen daha Bolu’da göreve başlamaması, kanser hastaları ve yakınlarının haklı olarak ‘Onkolog nerede?’ diye sormasına neden oldu. Kanser hastaları, Bolu’da onkolog olmaması nedeniyle tedavilerini binbir güçlükle çevre illerde yaptırmaya devam ediyor.

CHP’Lİ ERSAN TÜRKOĞLU TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Bolu’daki kanser hastalarının İstanbul ve Ankara olmak üzere tedavilerini çevre illerde yaptırmak zorunda kaldıklarına dikkat çekerek, “AK Parti Bolu Milletvekilleri, Bolu’da onkologun Mart başı itibariyle göreve başlayacağını söylemişti. Fakat yeni doktor daha görevine başlamamış. Hastalarımız halen daha il dışına gitmek zorunda kalıyor. Bizim tek istediğimiz bir doktor.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.