SUAT GÜNER: "2024'TE BOLU BELEDİYESİ BİZİM"

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 2023 genel seçimler ile 2024 yılındaki yerel seçimlere damga vuracaklarını belirtti.

SUAT GÜNER: "2024'TE BOLU BELEDİYESİ BİZİM"
16 Mart 2021

Genç ve yeni isimlerden oluşan A takımını hazırladıktan sonra çalışmalarına başlayan AK Parti İl Başkanı Suat Güner, seçim takvimine göre 2023 ve 2024 yıllarında yapılması planlanan genel ve yerel seçimler içinde yol haritalarını hazırlamaya başladı.

“SEÇİM BİZİM, BOLU BİZİM OLACAK”

Bütün Bolu’yu kucaklayacaklarını vurgulayan Güner, “Hedefimiz önce 2023’de yapılacak genel seçimlerde ardından da 2024 yılındaki yerel seçimde Bolu’ya tekrar mührümüzü vurmak olacak. 2023 veya 2024 seçimlerine kimse şimdiden heveslenmesin, seçim bizim, Bolu bizim. Bolu Belediyesi ve ilçe belediyelerimizi tekrar geri alacağız.” diye konuştu.

2023’E IŞIK TUTACAK GENÇ KADROLAR OLUŞTURDUK

Yenilenen genç kadroyla 2023’e ışık tutacaklarının altını çizen Güner, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Önce eksiklerimizi tamamlama noktasında çalışmalarımız olacak. Yenilenen genç kadromuzla 2023’e ışık tuttuğumuzu hepinizin göreceğini umut ediyorum ve o günü de iple çekiyorum. Bolu’nun bütün kılcal damarlarında yenilikçi yüzümüzü hissettireceğiz. İçimizde yüzde 40’a yakınımız genç kadrolarda yani 30 yaş altı kişilerden oluşuyor. Gençlik kolları kadrolarımızda yenilendi. Bu şekliyle 2023 ve 2024 hedefimize ulaşacağız inşallah.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir