SATILMIŞ AKMAN'DAN İZZET BAYSAL'I ANMA MESAJI

Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu UTEF Bolu İl Temsilcisi Başkanı Satılmış Akman, merhum İzzet Baysal’ın vefatının 21’nci yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayınladı.

SATILMIŞ AKMAN'DAN İZZET BAYSAL'I ANMA MESAJI
4 Mart 2021

SAtılmış Akman, anma mesajında şöyle dedi; "Boluda  eğitim ve sağlık alanlarında pek çok  hayır ve hasenatlarla Bolumuzun kalkınmasına, büyümesine büyük bir destek veren, yaptırdığı vakıf üniversitesi ile Türk Gençliği'nin eğitim ve öğretim hayatına çok büyük bir yardımda bulunan, ömrünü , malını ve hayatını Türk Mileti'ne adamış ve ilklerin öncüsü  değerli büyüğümüz İzzet Baysal Babamızın vefatının 21'nci yıl dönümünde özlem ve rahmet anıyorum. Bolu’nun ve Türkiye’nin yetiştirdiği büyük insanlardan biridir. Bolumuza yapmış olduğu eserlerde, nesillerimiz, çocuklarımız ve bütün Bolulular hatta Türkiye’mizin her  tarafından gelen insanlarımız eğitim ve sağlık hizmeti alıyorlar ve kendisini her zaman şükranla anıyoruz. Merhum İzzet Baysal Babamızın  ruhu şad mekanı cennet olsun."
 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir