BOLU'DA İŞLER İYİYE GİTMİYOR

Bolu’da son haftalarda koronavirüs vakalarında ciddi artış dikkat çekerken kentte vaka sayısı üç haftada üç kat arttı. Yüksek risk kategorisinde yer alan Bolu’daki vaka sayısı 20-26 Şubat arası 100 binde 83.10 olarak açıklandı.

BOLU'DA İŞLER İYİYE GİTMİYOR
2 Mart 2021

Kentte Şubat ayı başında kentte tespit edilen koronavirüs vaka sayısı aradan geçen üç haftada üçe katlandı. Sağlık Bakanlığı verilerine göre Bolu’da 8-14 Şubat tarihleri arasında 100 binde 44.96 olan vaka sayısı 15-21 Şubat arasında 100 binde 75.60’e yükseldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı son toplam vaka sayısının güncel haritasına göre ise 20-26 Şubat arasındaki kentteki vaka sayısı daha da artarak 100 binde 83.10 oldu.Vaka sayılarında Şubat ayının başından bu yana yaşanan artış endişe yaratırken Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığındaki İl Hıfzısıhha Kurulu’nun ek tedbirler alıp almayacağı merakla bekleniyor.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir