YENİDEN REFAH PARTİSİ KADIN KOLLARI SAHAYA İNDİ

Yeniden Refah Partisi Bolu Kadın Kolları, Dodurga Mahallesi’ni ve Cuma Pazarı’nı ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Yeniden Refahlı kadınlar mevcut salgın sebebiyle vatandaşlara maske takdim etti.

YENİDEN REFAH PARTİSİ KADIN KOLLARI SAHAYA İNDİ
27 Şubat 2021

Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Bolu İl Sorumlusu Ayşe Demir, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Tekin ve partililer halk tarafından büyük ilgi ve hoşgörü ile karşılandı.

“Yerli ve milli ekonomik sistemi Yeniden Refah Partisi kurabilir.”

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Tekin; “Bugün ilk olarak Dodurga Mahallesi’ne giderek kapı kapı dolaştık. Halkımızın hallerini hatırlarını sorduk. Sonrasında ise Cuma Pazarı’na giderek pazarcı esnafımızın dertlerini dinledik ve derttaş olduk. Bütün sorunlarına rağmen bizleri büyük ilgi ve hoşgörü ile karşıladılar. Halkımızın da esnafımızın da çoğu maalesef ki sıkıntıda. Her sıkıntının sonunda bir çıkış yolu olduğunu, bu çıkış yolunun Milli Görüş anlayışıyla Yeniden Refah Partisi iktidarında bulunduğunu ifade ediyoruz. Çünkü; insanı merkeze alan, hak ve adalet ekseninde, kendi kaynaklarıyla üretime odaklanmış, devleti, özel sektörü ve milleti borca esir etmeyen, her türlü ekonomik sömürü ve israfın ortadan kaldırıldığı, istikrarlı, güçlü, dışa bağımlı olmayan, yerli ve milli ekonomik sistemi Yeniden Refah Partisi kurabilir.” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir