AK PARTİ BOLU İL BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda AK Parti Bolu İl Başkanlığı için Suat Güner aday olarak belirlendi.

AK PARTİ BOLU İL BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU
19 Şubat 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
24 Şubat’ta yapılacak olan 7. AK Parti Bolu Olağan Kongresi öncesi yapılan temayül yoklamasında 15 isim başkanlığa aday olmuştu. O isimler arasından belirlenen Burak Balaban, Abdullah Uzun, Cüneyt Koparan ve Suat Güner Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bir önceki il başkanı Nurettin Doğanay’ın da hazır bulunduğu görüşmeler sonunda Suat Güner Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla AK Parti Bolu İl Başkanı Adayı olarak belirlendi.

AK Parti Bolu Olağan Kongresi 24 Şubat Çarşamba günü, saat 12:30’da 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kongre sonrası AK Parti Bolu İl Başkanlığı görevini Suat Güner üstlenecek.

2 yorum yapılmış

  • Boluçu19 Şubat 2021 - 20:47
    SUAT GÜNER YANLIŞ TERCİH. YİNE HATA YAPILDI. YİNE AK PARTİ KAYBEDECEK. ANLAŞILAN O Kİ BOLU ANKARA’DAN FARKLI GÖRÜNÜYOR AMA BOLU ÖYLE DEĞİL.. FATİH METİN OLAYINDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ. SUAT GÜNER HALKTAN DEĞİL, BURJUVADIR. ABDULLAH UZUN OLABİLİRDİ HAYIRLISI OLSUN. GENEL MERKEZ ÇOK HATA YAPIYOR..
  • fen20 Şubat 2021 - 10:51
    la bi yortum yapıyorsun saçmalama Suat burjuva da Uzun gariban işçi emekllisimi laf ola beri gele Doğru genşç dinamik Abdullah kim ya yaralı parmağa işemez

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir