BOLU AK GENÇLİK'TE BÜYÜK KONGRE YARIN

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları 6’ncı Olağan Kongresi Pazartesi saat 14:00’da 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Kongreye Gençlik kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş'te katılacak.

BOLU AK GENÇLİK'TE BÜYÜK KONGRE YARIN
14 Şubat 2021

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş'ün ise bizzat katılacağı AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Kongresindeki tüm hazırlıklar titizlikle devem ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyetle uyulacak olan kongreye, delegelerin yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu ve misafir davet edildi. 15 Şubat’ta gerçekleşecek kongreye daha önce İl Başkanı olarak belirlenen Fatih Bayrak tek aday olarak seçilecek.

İL BAŞKANLIĞINDAN KONGREYE DAVET

AK Parti Bolu İl Başkalığı sosyal medya hesabı üzerinden AK Parti İl Gençlik Kolları 6’ncı Olağan Kongresi ile ilgili paylaşımda bulunarak tüm Bolu halkını kongreye davet etti. AK Parti Bolu İl Başkalığından yapılan paylaşımda; “ Pandeminin Maske-Mesafe-Temizlik kuralları çerçevesinde 15 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 14.00’te Bolulu tüm hemşehrilerimizi 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz Ak Parti Bolu İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi’ne davet ediyoruz. Ayrıca Kongremizde Mehteran Takımı etkinliği de olacak olup, siz değerli Bolulu hemşehrilerimiz ile coşkulu bir kongre geçireceğimize yürekten inanıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir