1 OCAK'TA CAMİLERDE CUMA NAMAZI KILINACAK MI?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yılbaşında 4 günlük kısıtlama getirilirken, kısıtlamanın devam edeceği 1 Ocak Cuma günü camilerde Cuma namazı kılınıp kılınmayacağı sorusu cevap buldu.

1 OCAK'TA CAMİLERDE CUMA NAMAZI KILINACAK MI?
29 Aralık 2020

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yılbaşında 4 günlük kısıtlama getirilirken, kısıtlamanın devam edeceği 1 Ocak Cuma günü camilerde Cuma namazı kılınıp kılınmayacağı ise merak konusu olmuştu. İl Hıfzısıhha Kurullarının namazın pandemi kurallarına uygun şekilde kılınması için çalışma yapacağı öğrenildi.

Koronavirüs salgını nedeniyle, yılbaşı öncesi sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasına yönelik karar alınmıştı. 4 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaşlar da yasağın kapsamını ve yasaktan muaf olacak kişiler ile kısıtlamanın ilk gününün ne zaman olduğu gibi ayrıntıları araştırıyor. Haber 7'nin edindiği bilgilere göre, İl ve ilçe Hıfzısıhha Kurulları tarafından açıklanacak tedbirler doğrultusunda bu hafta da camilerde Cuma namazı kılınacak.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir