TARAFTARLARDAN BOLUSPOR YÖNETİCİLERİNE ÇOK SERT AÇIKLAMA

Bu sezon alınan kötü sonuçların ardından Boluspor taraftar grupları ortak bir açıklama yaparak yönetim ve oyunculara adeta ateş püskürdü.

TARAFTARLARDAN BOLUSPOR YÖNETİCİLERİNE ÇOK SERT AÇIKLAMA
27 Aralık 2020

Boluspor taraftar grupları Yarenler ve Cadde 14 alınan kötü sonuçlar sonrası ortak bir açıklama yaptı.

Oyuncuları ve yönetimi hedef alan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Sezon başında idman ziyaretinde futbolcu müsvettelerine demiştik ki; geçen sezon bizim için kabus gibi bir sezondu. Ve biz o sezon son maçta Eskişehir'i yenerek ligde kaldık ve yine biz o kabus gibi sezonu Eskişehir stadının çimlerine gömdük bu sezon bembeyaz bir sayfa açtık dedik. Sizlere inanıyoruz güveniyoruz dedik. Sizlerden tek isteğimiz var maçlar kazanılır kaybedilir tabi ki puan kayıpları olacaktır ama siz sahaya ruhunuzu yansıtın, son düdük çalana kadar canla, başla mücadele edin, formayı terletin bu arma için savaşın bu bize yeter yenilseniz bile biz sizi yine alkışlarız dedik ve bu sözümüzün hala arkasındayız. 

Ama sizler; Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar futbolcu müsvetteleri. 

Yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızda. Daha ne istiyorsunuz? O gün o idman ziyaretine gelen insanların, size inanıp  size güvenen insanların aylarca çalışıp biriktiremediği parayı bir galibiyet ile 1,5 saat içinde pirim olarak alıyorsunuz. Boluspor ile ağlayıp, onunla mutlu olan  insanların yıllarca çalışarak biriktiremedikleri parayı sezon başında bir imza atarak peşinat olarak alıyorsunuz hiç mi utanmıyorsunuz terbiyesiz herifler? Çok mu zor sahada 90 dakika adam gibi mücadele etmek? Neyin derdindesiniz? Neyin peşindesiniz? 

Eğer sizlerde azıcık utanma duygusu varsa; onurunuz, halsiyetiniz varsa çıkarsınız son iki maç (Adana ve Eskişehir) sahada  çatır çatır mücadele edersiniz ve bu iki maçtan 6 puan alırsınız. He biz de o dediklerinizden, saydıklarınızdan  yok diyorsanız bir şekil de bu iki maçı tamamlar devre arası defolup gidersiniz bu kadar basit.. 

Size gelince ey yönetim.. 

Öyle peş peşe 3 galibiyet alınca soyunma odasında galibiyet pozuna girmekle olmaz bu işler. 17-18 tane transfer yaptınız neredeyse hepsi çöp. Takımı Başakşehir'in pilot takımı haline getirdiniz. Sezon başında bu çöpleri bu takıma kakalayan Barbaros efendiden hesap soracağınıza, bu futbolcu müsvettelerine ceza verip, kadro dışı bırakacağınıza sizler galip gelince poz veriyor, takım kaybedince kafanızı kuma gömüyorsunuz. 

Boluspor kimsenin babasının çiftliği değil. Kimsenin egolarını tatmin etme yeri de değil. Ve Boluspor hiç bir takımın pilot takımı değil. Biran önce kendinize gelin ve bu takıma çeki düzen verin.

UNUTMAYIN BU TAKIM DÜŞERSE BU ŞEHİR DÜŞER
BU ŞEHİR DÜŞERSE  SİZLER DE DÜŞERSİNİZ!!"

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir