HİCRAN ÇAĞALI: “ALLAH’IN RIZASI İÇİN HİZMET ETMEYİ DÜSTUR EDİNDİK”

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca yapılan aylık performans değerlendirmesi sonuçlarına göre AK Parti Bolu Kadın Kolları İl Başkanlığı, Türkiye birincisi oldu.

HİCRAN ÇAĞALI: “ALLAH’IN RIZASI İÇİN HİZMET ETMEYİ DÜSTUR EDİNDİK”
2 Kasım 2020

Haber: Selen Dolunay Gündoğan
Son 10 aydır ilk 6’da yer alarak başarılı bir çalışma temposu gösteren AK Parti Bolu İl Kadın Kolları geçtiğimiz ay elde ettiği ikincilik sonrası başarısını Türkiye birinciliği ile taçlandırdı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı; “Bolu Kadın Kolları olarak; çok şükür Ekim ayında 81 İl içinde performans değerlendirmesinde Türkiye birincisi olduk. Son 10 aydır zaten ilk 6’da yer alıyorduk ve gözümüzü yükseklere ilk sıralara ve hatta birinciliğe dikmiştik. Bu amaçla Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında hedefe kilitlenmek, inanmak, azmetmek, Allah'a güvenerek O'nun rızası üzerine davaya hizmet için canla başla çalışıyoruz. Tek gayemiz hayır duası alarak, mazlum, yetim, öksüz, hasta, yaşlı, mağdur, ihtiyaç sahibi, pek çok kişinin yüreğine girerek, ellerini semaya açarken, akıllarına ve gönüllerine düşerek dillerinde dua olabilmekti. Rabbim nasip etti. Umarım bir nebze de olsa ‘inanmak başarmanın yarısıdır’ sözünün ispatı gibi olan bu başarı hepimiz için yeni ufuklar yeni hedefler ve daha çok çalışmak için itici güç olacaktır. Gerek sahada, gerekse başka mecralarda Allah’ın rızası için hizmet etmeyi düstur edindik ve Rabbim de çok şükür mükâfatını verdi. Emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başarılarımız daim, Rabbim de yar ve yardımcımız olsun inşallah” ifadelerini kullandı.
 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir