BOLU'YA 24 DOKTOR ATAMASI YAPILDI

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 95. Dönem DHY kapsamında Bolu ve ilçelerine, 8 Tabip, 15 Uzman Tabip ve 1 Pratisyen Hekim olmak üzere toplam 24 doktor kadrosu ilan edildiğini paylaştı.

BOLU'YA 24 DOKTOR ATAMASI YAPILDI
25 Ekim 2020

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda buluna Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca'ya, Milletvekillerimiz Sn. Arzu Aydın ve Sn. Fehmi Küpçü'ye teşekkür ederken; atanacak doktorlara ve Bolu'muza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

ATANAN DOKTORLAR İÇERİSİNDE ONKOLOG GENE YOK

Öte yandan, atana 24 doktor içerisinde kanser hastalarının umutla beklediği onkolog olmaması tepki çekti. Yaklaşık 4 aydır ongolog olmadığı için çevre illerde tedavi görmek zorunda kalan kanser hastaları bir an önce Bolu'ya onkolog ataması gerçekleşmesini istedi. AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, geçtiğimiz ay gazetecilerle yaptığı toplantıda, onkolog sorununun hızlı bir şekilde çözüleceğini söylemişti.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir