BALİCİLER MEZARLIKLARI MESKEN TUTTU

Bolu’da, mezarlıklar madde bağımlılarının meskeni haline geldi.

BALİCİLER MEZARLIKLARI MESKEN TUTTU
29 Eylül 2020

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
Bolu’da, madde bağımlıları son zamanlarda mezarlıkları mesken tuttu. Özellikle Çığırtkanlar Mahallesi Mezarlığı, Sandallar Mahallesi Mezarlığı gibi yerleşim yerine daha uzak alanları seçen madde bağımlıları vatandaşlara korku salıyor. Kullandıkları uçucu maddeler sonrası bilincini yitiren ve oldukları yerden saatlerce kalkmayan bağımlılar, yakınlarını kaybeden ve kabristanlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşları endişelendiriyor. Bağımlıların uçucu madde kullanmasının ardından geride bıraktıkları çöpler kötü görüntü oluşturuyor.

“YAKINLARIMIZIN MEZARINI ZİYARET EDEMEZ OLDUK”

Kısa bir süre önce vefat eden ve Çığırtkanlar Mezarlığı’nda defnedilen yakınının mezarını ziyaret etmek isteyen bir vatandaş, “Mezarlığın etrafında madde bağımlıları var. Ellerinde poşetlerle uçucu madde çekiyorlar ve bazen yanımıza kadar gelerek bizden para istiyorlar. Yakınlarımızın kabirlerini ziyaret edemez olduk. Yetkililerden bu duruma bir an önce çözüm bulmalarını istiyoruz.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir