TYP SONUÇLARI AÇIKLANDI AMA EKSİK VAR

Bolu'da, 400'ü temizlik personeli, 100'ü güvenlik görevlisi olmak üzere 500 kişi alınacağı bildirilmesine rağmen çekilen kura sonucu sadece 356 kişi iş sahibi oldu. Kura çekimine katılanlar 144 kişinin neden işe alınmadığını merak ediyor.

TYP SONUÇLARI AÇIKLANDI AMA EKSİK VAR
26 Eylül 2020

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
Bolu Çalışma ve İş Kurumu aracılığı ile Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı merkez ve ilçelerde istihdam edilmek üzere “Temizlik Personeli- 400 kişi” ve “Özel Güvenlik Görevlisi-100 kişi” alımı kura çekimi  geçtiğimiz hafta yapıldı. 

İzzet Baysal Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yapılan kura çekimi sabah 09:00'da başlayıp 13:00'a kadar sürdü. Kura çekiminin ardından Bolu ve ilçelerinde istihdam edilecek olan alınacak olan personeller belirlendi. Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün web sayfasından paylaşılan kura sonuçlarında bir detay gözlerden kaçmadı. Günler öncesinden 400 temizlik personeli alınacağı duyurulmasına rağmen kura sonrası sadece 256 temizlik görevlisi işe alındı. Kura çekiminin neden eksik yayınlandığı bilinmiyor. Kuraya katılan vatandaşlar 144 kişinin neden alınmadığını soruyor.

İŞTE KURA SONUÇLARI

GÜVENLİK GÖREVLİSİ LİSTESİ

TEMİZLİK GÖREVLİSİ LİSTESİ

İSTENEN BELGELER

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.