TYP İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ, SONUÇLAR PAYLAŞILMADI

Bolu'da, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda istihdam edilecek olan 500 kişi için kura çekimi yapılmasına rağmen sonuçlar hala kamuoyu ile paylaşılmadı.

TYP İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ, SONUÇLAR PAYLAŞILMADI
24 Eylül 2020

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
Bolu Çalışma ve İş Kurumu aracılığı ile Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı merkez ve ilçelerde istihdam edilmek üzere “Temizlik Personeli- 400 kişi” ve “Özel Güvenlik Görevlisi-100 kişi” alımI kura çekimi yapıldı. 

SONUÇLAR HALA AÇIKLANMADI

Çarşamba günü, İzzet Baysal Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yapılan kura çekimi sabah 09:00'da başlayıp 13:00'a kadar sürdü. Kura çekiminin ardından Bolu ve ilçelerinde istihdam edilecek olan 400 temizlik görevlisi ve 100 güvenlik görevlisi belirlendi. Kura çekimi Milli Eğitim Müdürlüğü'nün instagram sayfasından canlı olarak verildi ancak yayını izleyenler ses kalitesinin kötü olmasından dolayı kimin kurada çıktığını net olarak öğrenemedi. Kura sonuçlarının Milli Eğitim Müdürlüğü'nün internet sayfasından yayınlanacağı bildirildi ancak aradan neredeyse 2 gün geçmesine rağmen sonuçlar paylaşılmadı. Umutla iş sahibi olmayı bekleyen binlerce kişi bu duruma tepki gösterdi.

3 yorum yapılmış

  • Köroğlunun Torunu25 Eylül 2020 - 12:58
    Torpil mukayesesi yapılıyordur. Torpilin derecesine göre sıralama yapacakları için gecikmiştir.Yakında üst akıldan onay alınca açıklarlar.
  • Ayşen25 Eylül 2020 - 17:30
    400 kişi temizlik elamini söylemelerine rağmen neden 240 kişi aliniyor açiklama gerekmiyormu acaba
  • Şengül25 Eylül 2020 - 17:32
    400 kişi temizlik elamani alinacak diye açiklama yaptiktan sonra neden 240 kişi aliniyor acaba

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir