MUHAMMED HOCADAN BOLU HALKINA ÖNEMLİ UYARI

Bolu İl Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, filyasyon ekiplerinin Bolu'dafedakarca çalıştığını söyleyerek vatandaşlara uyarıda bulundu.

MUHAMMED HOCADAN BOLU HALKINA ÖNEMLİ UYARI
9 Eylül 2020

Bolu İl Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, filyasyon ekiplerinin, evlerinde izole edilen Kovid-19 hastaları ile temaslıların takibini sağlamak ve virüsün yayılımını önlemek için fedakarca görev yaptığı ve Bolu halkının ekiplere yardımcı olmasını istedi.

Demirkol; “Lütfen filyasyon ekiplerimize yardımcı olunuz, temaslılarınızı açıkça bildiriniz. Son 5 gününde iki sayfalık listeyi dolduracak kadar kişiye kurallara uygun olmadan temas edenimiz var” dedi.

Görevleri nedeniyle hayatlarının her aşamasında hassas davranmak zorunda olan sağlık ekipleri sürecin hızlı ve etkili olabilmesi için canla başla çalışıyor. Bolu İl Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, Kovid-19 tanılı hastaların temasta bulundukları kişilere ulaşmaya çalışmada açıkça bildirim yapmaları gerektiğinin altını çizdi.

“LÜTFEN FİLYASYON EKİPLERİMİZE YARDIMCI OLUNUZ”

Sosyal medya hesabından kurallara uyulması noktasında çağrı yapan Demirkol; “Etkili filyasyon için sizin yardımınıza ihtiyacımız oluyor. Sağlık ekiplerimiz pozitifli hastamıza ulaştığından itibaren sürecin hızlı ve etkili yürümesi için lütfen filyasyon ekiplerimize yardımcı olunuz, temaslılarınızı açıkça bildiriniz.

SON 5 GÜNDE TEMAS EDEN SAYI ÇOK

Temaslılarını olduğundan az söyleyenimiz de var; son 5 gününde iki sayfalık listeyi dolduracak kadar kişiye kurallara uygun olmadan temas edenimiz de var.

“MASKE, MESAFE VE HİJYEN KURALINA UYUNUZ”

Pozitifli olma ihtimalimiz her birimiz için yüksek olduğundan dolayı lütfen olabildiği kadar az kişi ile kurallara uygun bir şekilde temasta olunuz; maske, mesafe ve hijyen kuralına uyunuz. Lütfen, birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAK: ASLI AKIŞ

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir