BOLU ÜLKÜ OCAKLARINDAN BOLUSPOR'A DESTEK

Yeni sezona şehirden aldığı büyük bir güçle hazırlanan Boluspor’a destek devam ediyor. Bolu Ülkü Ocakları yöneticileri de Boluspor’a destek vermek amacıyla Boluspor Storeyi ziyaret ederek alış veriş yaptılar.

BOLU ÜLKÜ OCAKLARINDAN BOLUSPOR'A DESTEK
31 Ağustos 2020

Ülkü Ocakları Genel Başkan yardımcısı İlhan Durak ve Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül’ün de yer aldığı destek alışverine Bolu Ülkü Ocakları yöneticileri de katıldı.

AKGÜL DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

Boluspor’a destek olmak amacıyla herkesi Boluspor Storeye davet eden Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül; “Bolu Ülkü Ocakları olarak, İlimizde kongresini tamamlayan Boluspor yönetimine destek olmak maksadıyla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan yardımcımız İlhan Durak ve Bolu Ülkü Ocakları yöneticilerimiz ile Boluspor store ziyareti yaptık. Bolusporumuzun oluşan taze kan ile başarıya kavuşmasını diler yeni yönetime başarılar dileriz. Tüm vatandaşlarımızı nazar boncuğumuz olan Boluspor’a destek olmaya davet ediyoruz.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir