ERSAN TÜRKOĞLU'NDAN 30 AĞUSTOS MESAJI

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı İle İlgili bir basın açıklaması yayınladı.

ERSAN TÜRKOĞLU'NDAN 30 AĞUSTOS MESAJI
28 Ağustos 2020

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün 26 Ağustos 1922 sabahı Kocatepe'den verdiği taarruz emri, genç Türkiye'nin özgürlük öncesi attığı son adımdı… Saat 04.30'da Türk topçusunun ateşiyle başlayan Büyük Taarruz, Mehmetçiğin süngü savaşıyla devam etti. Ve 30 Ağustos 1922'de savaş, Türk ordusunun kesin zaferiyle sonuçlandı.

Zafer kazanmak inanç ister.

Zafer kazanmak vizyon ister.

Zafer kazanmak emek ister.

Zafer kazanmak sevgi ister.

Zafer kazanmak azim ister.

Zafer kazanmak ışık ister.

Zafer kazanmak güven ister.

Zafer kazanmak irade ister.

Zafer kazanmak erdem ister.

Zafer kazanmak akıl ister.

Zafer kazanmak güç ister.

Zafer kazanmak birlik ister.

Hepsinden önemlisi Zafer kazanmak Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lider ister.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun öyküsünü anlattığı Nutuk'ta Büyük Taarruz'dan ‘muazzam bir eser' diye söz eder...

Ulu Önderimiz 30 Ağustos Zaferinin ikinci yıl kutlamalarında şu sözleri söylemişti: “Bilmeyen kalmamıştır ki: Ulusumuz, egemenliğini eline aldığı gün, en karanlık yoksulluğun, en derin uçurumun kıyısında idi. Bütün güçleri yıpranmış, bütün savunma araçları elinden alınmış, kutsal varlıkları saldırıya uğramış, pek acıklı bir durumda idi. Bütün bunları hiçe sayarak varlığını ve bağımsızlığını kurtarmaya karar verdi. Bu kararını başarıya ulaştırabilmek için kendine bir toplu davranış, bir belirli erek seçmesi gerekiyordu. Ulusun bütün varlığı ile bütün inancıyla, canını dişine takarak o yolda birlikte yürümesi ve er geç başarıya ulaşması gerekti. İşte baylar o erek bu yerdi, burasıydı. Umulan ve istenen başarı, işte burada kazanılan zaferdi.”

30 Ağustos Zafer Bayramını itibarsızlaştırmak, önemsiz bir olaymış gibi göstermek , yok saymak, ulusumuzu, bağımsızlığımızı, kurtuluş mücadelemizi, devletimizi,  üniter  yapımızı yok saymakla eş değerdir.  İktidarda bulunduğu süreç içersin de Milli Bayramlarımızı itibarsızlaştırmak için elinden geleni yapan AKP iktidarının bu yılda tavrı değişmedi.  Unutmayın 30 Ağustos Zafer  Bayramı, Kurtuluş, kuruluş, tam bağımsızlık, halk iradesi, özgürlük, eşitlik, çağdaşlık, hukukun üstünlüğü kısacası Türkiye Cumhuriyetini demek.  Bizi zafere taşıyan şehitlerimizden, gazilerimizden, emek veren atalarımızdan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten Allah razı olsun. Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. "

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir