BOLUSPOR'DA BAŞKAN SİNAN BARUT MU OLACAK?

Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, Boluspor'da yakın bir zamanda yapılacak olan olağanüstü genel kurulda, herkesin desteğini arkasına alması durumunda başkan adayı olabileceğini belirtti.

BOLUSPOR'DA BAŞKAN SİNAN BARUT MU OLACAK?
1 Ağustos 2020

Boluspor’un  yapılacak olağanüstü kongresinde ismi başkan adayları arasında geçen Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, herkesin desteğini arkasına alması durumunda aday olabileceğini ifade ederek, “Boluspor Başkanlığı için birilerinin ikna edilmesine çalışılması, birilerinin isim vermesi, birilerinin adamı olarak birilerinin işaret edilmesi kadar abest bir durum olamaz. Boluspor Başkanlığı bir onurdur, görevdir, fedakarlıktır” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Bayram Gazetesine konuşan Sinan Barut, Camianın uzlaşısı ile bir adayın ortaya çıkmasının daha anlamlı olduğunu düşündüğünü kaydederek, “Boluspor’da gerçekten zor bir sezonda görev aldık ama sezonun zor geçmesinin sinyalleri daha sezon başındaki kongreden belliydi. Artık bu sezon tüm camianın bu işin şakası olmadığını, Boluspor’un kişisel husumetlerin üzerinde olduğunu, siyasi ve kişisel husumetlerden zarar görenin Boluspor olduğunu anladığını düşünüyorum. Boluspor başkanlığı için birilerinin ikna edilmesine çalışılması, birilerinin isim vermesi, birilerinin adamı olarak birilerinin işaret edilmesi kadar abest bir durum olamaz. Boluspor başkanlığı bir onurdur, görevdir, fedakarlıktır. Camia ile birlikte olmak, bir olmak, cefakar taraftarından gönül veren tüm siyasetçisi bürokratı ile Boluspor için kucaklaşmaktır. Geldiğimiz bu zor aşamada ancak camianın uzlaşısı ile bir adayın ortaya çıkmasının daha anlamlı olduğunu düşünmekteyim. Ben aday oluyorum değil ben herkesin desteğini arkama aldım diyebilirsem aday olmak benim için görevdir, onurdur” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ VE BÜROKRATLARA ÇAĞRI

Milletvekili ve bakan yardımcılarının da Boluspor’un geleceği için katkıda bulunması gerektiğini söyleyen Barut, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Tanju Başkanım ile sürekli görüşüyoruz. Tek ortak paydamız öncelikle Boluspor ve Bolu Belediyespor. Kendisi de elinden geleni yapıyor ve en iyisini istiyor ama sadece Tanju Başkanın istemesi ile olmuyor. Milletvekillerimiz var, bakan yardımcımız var ve onlarında daha fazla istemesi daha fazla Boluspor’un geleceği için nasıl katkıda bulunuruz düşünmesi gerekiyor ki onlar daha fazla düşündükçe milyonluk cirolar yapan şirketlerin biz Boluspor için ne yapmadık kısmını düşüneceklerine inanıyorum.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir