İYİ PARTİ'DEN AK PARTİ'YE GEÇİŞ YAPTI

İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Memiş, partisinden istifa ederek AK Parti saflarına geçiş yaptı.

İYİ PARTİ'DEN AK PARTİ'YE GEÇİŞ YAPTI
29 Temmuz 2020

AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Memiş'in partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldığını bildirdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Samet Kocadağ, "Bolu AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı üye çalışmalarına devam ediyor. Türkiye’nin  en büyük gençlik yapılanması olan Ak Parti Gençlik Kolları ülkenin geleceğine emin adımlar atıyor."dedi.

Üye çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, " AK Partili olmak, her şeyden önce bir davaya sevdalanmak ve o dava uğrunda canla başa çalışmak demektir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda Bolu’daki tüm gençleri aramızda görmek istiyoruz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlik yıllarında siyasete başlamış Milli Selamet Partisi’nin Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yaparak siyasete ilk adımını atmıştır. Siyasetin temelini gençlik kollarında görev yaparak oluşturmuştur. Bu minvalde çıktığımız yolda Bolu genelinde gençlik nezdinde yeni üye çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bahadır Memiş kardeşimiz bilindiği üzere 2018-2019 yılları arasında İyi Parti Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapmıştı. İyi Parti’den istifa ederek milletin partisi olan AK Partimize üye olmak istedi. İl Başkanımız Nurettin Doğanay ve Genel Merkez Gençlik Kollarımızın destekleri ile kendisini üye yaptık. Her zaman dediğimiz gibi AK Parti gençlere önem veren, siyasette gençlere yer veren bir partidir. Bolu’daki Tüm gençlere kapımız açıktır ve siyasetin ahlak temeli olan Ak Gençlik saflarına katılmaya davet ediyoruz. Bahadır Kardeşimize davamızda yapacağı çalışmalarda kendisine muvaffakiyetler diliyorum." diye konuştu.

Kocadağ, açıklamasının devamında şunları kaydetti: “Hz. Ali(R.A) çok güzel bir sözü vardır.  ‘Çocuklarınızı kendi zamanınıza göre değil, onların yaşayacağı çağa göre yetiştirin!’ der. Her zaman ve zemin, kendi koşulları çerçevesinde insanları etkilemekte ve şekillendirmektedir. Bu etkilenme ve şekillenme en çok gençler üzerinde görülür. Aynı zamanda her zaman ve zemin kendi koşullarını yakın zaman ve zemin etkisiyle oluşturur. Her dönemin gençliğinde görülen farklı söylemler ve psikolojik yaklaşımlar, kendi döneminin ve bir önceki dönemsel şartların sentezidir. Gençlere istikamet veren, yol gösteren ve yetiştirenler o günün yetişkinleridir.” 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir