CHP'DEKİ İSTİFA ASILSIZ HABERMİŞ

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, bazı haber sitelerinde yer alan CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu’nun görevinden istifa ettiği yönündeki haberlerin gerçeklerle herhangi bir bağının olmadığını söyledi.

CHP'DEKİ İSTİFA ASILSIZ HABERMİŞ
16 Temmuz 2020

Başkan Karsu yaptığı açıklamada “Günden güne yükselen performansıyla tüm Bolu kamuoyunun takdir ettiği Sayın ilçe başkanımız Ersan Türkoğlu ne bir istifa dilekçesi sunmuş ne de istifa ettiği yönünde resmi bir açıklama yapmıştır. Olay sadece bir yanlış anlaşılmadan ibarettir. Partimizin ülke ve Bolu genelindeki yükseliş eğrisinden rahatsız olan kimi çevreler sözüm ona bu tür ayak oyunlarıyla ve asılsız haberlerle kamuoyunu etkileyerek Cumhuriyet Halk Partisini zayıflatmaya çalışacaklarını umuyorlar ama yanılıyorlar. İlçe Başkanımız Sayın Türkoğlu görevine dün olduğu gibi bugünde aynı şevk ve heyecanla devam etmektedir. Partimizi hem içerden hem de dışarıdan karıştırmak isteyen aldanmışlar ise her seçim döneminde olduğu gibi yine hayal kırıklığı yaşayacaktır.” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın daha önce 4 kez milletvekili seçildiğini şu anda da Bolu Belediye Başkanı olarak ilimize hizmet ettiğini vurgulayan Başkan Karsu; “Böyle bir başarı bırakın Bolu’da Türkiye genelinde bile çok az görülen bir olaydır. Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan iktidarın hiçbir desteğini almadan sadece bireysel çabalarıyla böyle büyük bir başarının altına imza atmıştır. Onu başarısı bizim başarımızdır. Belediye başkanı olduğu günden bugüne onun çalışmalarına herhangi bir müdahalemiz olmamıştır olamazda biz sadece kendisine yılların verdiği tecrübelerin ışığında önerilerde bulunuruz. Bu önerileri uygulayıp uygulamamak kendisinin bileceği iştir. Geçmişte partimizin yaşadığı en sıkıntılı günlerde bile sık sık bir araya gelerek orta yolu bulmuşuzdur. O yüzden partimizi dışarıdan bu tür “istifa” haberleriyle karıştırmak isteyenlere kesinlikle müsaade etmeyeceğimizin bir kere daha bilinmesini isterim. Biz Bolu’nun geleceği için iyi işler yapak istiyoruz. Belediye’de başarılı çalışmalar yaparak Bolu halkını memnun etmek istiyoruz. Bolu Belediyesi başarılı olunca il başkanı olarak bende başarılı olacağım. Sayın Belediye başkanımızla birçok konuda aynı şeyleri düşünüyoruz. O başarılı olunca parti olarak bizde başarılı oluruz. Biz başardığımızda Bolu’da büyük bir başarı elde etmiş olacak” diye konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir