BOLUSPOR LİGDE KALACAK MI?

TFF 1. Ligde mücadele eden Boluspor, ligin bitimine iki hafta 30 puanla küme düşme hattının hemen üzerinde yer alıyor. Takımımızı kalan iki haftada zorlu mücadeleler bekliyor.

BOLUSPOR LİGDE KALACAK MI?
8 Temmuz 2020

Geçtiğimiz haftasonu deplasmanda Karagümrük’e 3-1 yenilerek ağır bir yara alan Boluspor, kendisine en yakın rakibi Osmanlıspor’un haftayı galibiyetle kapatmasının ardından küme düşme hattına bir adım daha yaklaştı. Rakibiyle aralarında sadece 3 puan bulunan temsilcimizi kalan son iki haftada zorlu rakipler bekliyor.

Son 3 takımın küme düşeceği ligde Eskişehirspor ve Adanaspor'un küme düşmesi garantilendi. Ligde küme düşecek olan 3'üncü takımın Boluspor ve Osmanlıspor takımlarından biri olması bekleniyor. Boluspor’un Akhisar ile evinde ve Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı müsabakalardan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor. Kendisine en yakın rakibi olan Osmanlıspor’un ise kalan iki haftada ligde hiçbir iddiası bulunmayan İstanbulspor ve Balıkesirspor karşılaşmalarından  galibiyetle ayrılması bekleniyor. 32. Haftası geride kalan ligde Boluspor’un 30, Osmanlıspor’un ise 27 puanı bulunuyor. Adeta ölüm kalım maçlarına çıkacak olan kırmızı beyazlıların olası puan kayıplarında ligden düşmesine kesin gözle bakılıyor.

Takımımız, 12 Haziran Pazar günü saat 17:30'da Bolu Atatürk Stadyumu'nda play-off mücadelesi veren Akhisarspor'u ağırlayacak.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir