YENİDEN REFAH’TAN BOLU’DA KAN BAĞIŞI

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Teşkilatı, Bolu’da kan bağışında bulundu.

YENİDEN REFAH’TAN BOLU’DA KAN BAĞIŞI
8 Haziran 2020

Yeniden Refah Bolu İl Başkanı Hayrettin Aytar, geçtiğimiz günlerde Kızılay’ın kan stoklarının azalması ile ilgili yaptığı çağrı sonrası Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın talimatıyla 81 ilde harekete geçtiklerini belirtti. Bu kapsamda partisinin Bolu teşkilatı ile birlikte İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan kan alma birimine gittiklerini söyleyen Başkan Aytar, burada kan bağışında bulunduklarını söyledi.

“KAN VERİP CAN OLMAK İÇİN BİZ DE VARIZ”

Başkan Aytar, kan verme işleminin ardından yaptığı açıklamada, “Teşkilatımızla birlikte burada hayırlı bir işi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Genel Merkezimizin ‘Kan verip can olmak için biz de varız’ sloganı ile kan verme işlemleri 81 ilde devam ediyor. Kan ihtiyacına bir nebze de olsun katkı sağlayabilmişsek ne mutlu bizlere. Bundan sonra da düzenli bir şekilde kan vermeye devam edeceğiz. Bu çağrıya kulak vererek kan bağışında bulunan tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir