AKSA'DAN 'PES' DEDİRTECEK MEKTUP

İlimiz doğalgaz dağıtım firması AKSA abonelerine gönderdiği son faturalarına birde mektup iliştirdi. Mektupta borcunu ödemeyen abonelere icra yolu gözüktüğü bildirildi.

AKSA'DAN 'PES' DEDİRTECEK MEKTUP
4 Haziran 2020

Abonelere, “1 Temmuz 2020 tarihi itibariyle gecikmiş borçlarınızın ödenmemiş olması halinde gaz arzınız durdurulacaktır. 90 günün üzerindeki borçlar için sözleşmeniz fesih edilerek icra takibi başlatılacaktır” denildi.

Yeni normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte ilimiz doğalgaz dağıtım firması hemen abonelerine faturaları ulaştırdı. Aksa faturalarla birlikte abonelere bir yazıda gönderdi.

İŞTE AKSA’NIN FATURLARLA BİRLİKTE GÖNDERDİĞİ O MEKTUP

Sayın Abonemiz,

Kovid-19 Korona virüs salgını sürecinde geçici olarak durdurulan borçtan gaz kesme işlemleri, Normalleşme süreci kapsamında 1 Temmuz 2020 itibariyle yeniden başlatılacaktır. 1 Temmuz 2020 tarihi itibariyle gecikmiş borçlarınızın ödenmemiş olması halinde gaz arzınız durdurulacaktır. 90 günün üzerindeki borçlar için sözleşmeniz fesih edilerek icra takibi başlatılacaktır.

Vadesi geçmiş borçlarınızın 30 Haziran 2020 tarihine kadar yasal gecikme faizi ile birlikte ödenmesi gerekmektedir. Yasal Gecikme faizi bedeli geçen gün sayısına göre hesaplandığından, ödemelerinizi 30 Haziran 2020 tarihinden daha önce yapmanız gecikme bedelinin artmasını önleyecektir.

Ödemelerinizi anlaşmalı bankaların şube veya online işlem kanallarından, anlaşmalı ödeme kuruluşlarından veya şubelerimizden yapabilirsiniz. Konu hakkında detaylı bilgi almak için 44 44 187 çağrı merkezimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir