BEŞİKTAŞ’TA POZİTİF VAKA 10’A ÇIKTI

Beşiktaş Kulübü yaptığı açıklamada, 8 kişinin koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. 9 Mayıs'ta da iki kişide koronavirüse rastlanan siyah-beyazlı kulüpte, toplam pozitif vaka sayısı 10'a yükseldi.

BEŞİKTAŞ’TA POZİTİF VAKA 10’A ÇIKTI
14 Mayıs 2020

Beşiktaş Kulübü 9 Mayıs tarihinde yaptığı açıklamada, yapılan koronavirüs testi sonrasında 1 futbolcu ve 1 çalışanın sonuçlarının pozitif çıktığını ve bu isimlerin tedavilerine başlandığını duyurmuştu.

Siyah-beyazlı kulüp, teknik heyet ve futbolculara 13 Mayıs tarihinde bir kez daha koronavirüs testi yapıldığını ve 8 kişinin sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

Böylece siyah-beyazlılarda koronavirüs test sonucu pozitif çıkan isim sayısı 10'a yükseldi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "13 Mayıs Çarşamba günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza ikinci kez Covid-19 testi yapılmıştır.Yapılan testler neticesinde, sekiz kişide pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir.Testi pozitif sonuçlanan kişilerin takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır."

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir