RAMAZAN’DA KAPI KAPI SICAK YEMEK TAŞIYACAKLAR

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, belediye olarak Ramazan ayı boyunca mahalle ve köylerdeki ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek taşıyacaklarını söyledi.

RAMAZAN’DA KAPI KAPI SICAK YEMEK TAŞIYACAKLAR
21 Nisan 2020

HamzaEfe, yaptığı açıklamada, “Rahmet ve bereket ayı olan, içerisinde Kadir Gecesini barındıran, bizleri oruç ibadeti ile şereflendiren Ramazan-ı Şerife sayılı günler kaldı.

Bu Ramazan yaşadığımız süreç nedeniyle iftar sofralarında buluşamasak bile hep birlikte fakirin sofrasında aş, kalbinde umut olmak istiyoruz. Bu vesile ile Aşevi projemizin startını verdik. Ramazan ayı boyunca her gün düzenli olarak mahalle ve köylerimizdeki ihtiyaç sahibi 150-200 insanımıza sizlerin de desteği ile iftar sofralarına sıcak yemek taşımak arzusu içindeyiz. Bu Ramazan iftar sofralarında birbirimizi ağırlayamayacağımız için hep birlikte mazlum ve mağdurlara sefer taslarımızı ulaştıralım.Projenin başlatılmasında desteklerini esirgemeyen DİVANKAV ve Dörtdivan Derneği yönetim kuruluna, hayırsever üyelerine çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun. Aşevimize katkılarınızı bekliyoruz. Rabbim bereketini artırsın.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir