BOLU'DA SAĞLIK ÇALIŞANI KORONAVİRÜSÜ YENDİ

Bolu’da, Refika Baysal Toplum Sağlık Merkezi’nde sağlık çalışanı olarak görevli olan Veysi Aktürk, korona virüs’ü yendi.

BOLU'DA SAĞLIK ÇALIŞANI KORONAVİRÜSÜ YENDİ
19 Nisan 2020

Refika Baysal Toplum Sağlık Merkezi’nde görev yapan ve geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan  Veysi Aktürk,   koronavirüsle mücadelesini kazandı. Aktürk, taburcu olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Veysi Aktürk, ayrıca Hastane birimine hizmetlerinden dolayı teşekkür mahiyetinde bir mektup yazdı.

“KORANA'YI HEP  BİRLİKTE YENDİK”

Aktürk, hastane çalışanlarına da teşekkür ettiği paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Tedavi gördüğüm Fizik Tedavi Hastanesi'nden bugün taburcu oldum. Hastane hizmeti ile ilgili yazdığım mektubu Başhekim Sn.Erdal Dilekçi  hocama takdim ettim. Beni Uğurlayan Sağ.Hiz.Başkanım Sn.Mehmet Balcı'ya, İş adamı abim Sn.Ali Mutluer'e, Başhekim Erdal hocama, AİBÜ Başhekim yardımcısı Yard.Doç.Dr.Mehmet Kayhan hocama, Hastane Müdürlerim Arzu Hanım ve İbrahim bey kardeşime, Sağlık-Sen Başkanım Sami Yılmaz ve Değerli dostum Yusuf Bozdoğan, İsmail Hakkı kardeşim, Nöbetci Hemşire hanım kardeşlerime, bu süre içerisinde dualarını esirgemeyen abilerime, aileme siz kıymetli dost,ahbab ve kardeşlerime ayrı ayrı çok  tesekkur ediyorum. Koranayı sadece ben değil hep birlikte yendik, birlikte başardık. Ve yine diyorum ki panik yok, ümitsizlik yok, ölmek yasak. Hep birlikte başaracağız Türkiye.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir