MUHAMMED EMİN DEMİRKOL BİLGİ VERDİ

Koronavirüs vakalarının görüldüğü ilimizde Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, çalışmalarla ilgili bilgileri kamuoyuyla paylaştı.

8 Nisan 2020

Bolu’daki tüm sağlık çalışanları ve vatandaşlar için 7/24 psikososyal destek hatlarının hizmete girdiğini belirten Demirkol açıklamasında, “Fizik Tedavi Hastanemiz Bolu’da tanı konulmuş ve tedavisi tamamlanmış vatandaşlarımızın yakın takibi ve çevresine bulaş riskini en aza indirmek için izolasyon hastanesi/oteli olarak hizmet vermeye başlamıştır. Pozitif çıkan vakaların temaslılarını en hızlı şekilde tespit edip test yapmak ve izolasyonu etkin şekilde yürütmek amacıyla 7/24 esaslı filiasyon(temas) takip timlerimiz sayıca arttırılarak 40 ekibe ulaşmıştır” dedi.

“GÜNLÜK TEST SAYISI 150’YE ULAŞTI”

Evde sağlık timlerinin sayısının, 20 yaş altı vatandaşlara etkin ve hızlı sağlık hizmeti verebilmek için artırıldığını da sözlerine ekleyen Demirkol yürütülen çalışmalarla ilgili ayrıca, “PCR laboratuvarımızda 24 saatlik çalışma düzenine geçilmiş ve test sayımız günlük 150’ye ulaşmıştır. Hastanelerimizde, muayene için gelen tüm hasta ve refakatçilerimize maske verilmektedir. Sağlık çalışanları için tahsis edilen misafirhane ve yurt hizmetlerimiz, serbest eczacı, aile hekimliği çalışanları, intörnler ve özel hastane çalışanları dâhil tüm sağlık çalışanları olarak genişletilmiştir. Tüm aile hekimliklerimize koruyucu ekipman desteği sağlanmıştır” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir